Over wijsen

Member of GOBO-group

Familiebedrijf wijsen logistics

En zo is het begonnen

Bijna 60 jaar geleden startte Wiel Wijsen in Gulpen met het bevoorraadden van melkboeren vanuit de plaatselijke melkfabriek. De zuivel werd in alle vroegte geleverd en dus had de jonge ondernemer in de middaguren tijd om zijn vrachtwagen in te zetten voor het vervoer van andere agrarische producten. En met succes!

Het is de start van een lokale transportonderneming die uitgegroeid is tot het bedrijf ‘Wijsen Logistics’ van nu. Inmiddels hadden de zonen van Wiel, Bert en Henny Wijsen, het roer overgenomen. De melk is uit het pakket verdwenen, maar service en stipte dienstverlening zijn nog als vanouds.

Sterke band.

En niet alleen de tweede generatie Wijsen werkt met passie en gedrevenheid in het bedrijf. Er zijn verschillende chauffeurs, wiens vader en opa ook voor Wijden rijden of gereden hebben. Dit illustreert de fijne sfeer binnen het bedrijf.

De unieke eigenheid van het familiebedrijf Wijsen; loyaliteit naar elkaar, bedrijfsvoering gericht op continuïteit, punctiualiteit, toewijding, betrokkenheid en correcte omgangsvormen, worden door de werknemers van Wijsen enorm gewaardeerd.

Zorgzaamheid, servicegericht en flexibiliteit zitten in het DNA van het hele team van Wijsen. Dat is ook de basis voor de klantrelatie. Op basis van vertrouwen en persoonlijk contact zijn in de loop van de tijd langdurige en hechte relaties ontstaan tussen klant en bedrijf. Klanten waarderen de grote service en de eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Daar zijn ze bij Wijsen trots op!

Samen met een team van 50 werknemers werkt Wijsen aan een bloeiende internationaal opererende logistieke onderneming. Vijftig vrachtwagencombinaties zijn dagelijks vanuit Maastricht op de weg in Noord- en West-Europa.

Wijsen werkt aan optimale dienstverlening en schroomt niet om met andere vervoersbedrijven in de regio contact te zoeken, als dit de klant ten goede komt. Samen kom je verder. Wijsen is hierin een voorloper.

Nieuw hoofdstuk, member of GOBO Group

Sinds december 2019 maakt Wijsen Logistics deel uit van de GOBO-group. “GOBO is een sterke partij, een gevestigde waarde, een familiebedrijf met korte lijnen, dat onze activiteiten kan voortzetten. De service en kwaliteit waar wij als Wijsen Logistics voor staan, zal zeker gewaarborgd blijven.” Aldus Bert en Henny Wijsen.

GOBO is reeds Frankrijk-specialist en Wijsen is Zwitserland-specialist. Vanwege de geografiche spreiding, kunnen we elkaar perfect aanvullen. “Zo kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren en uitbreiden voor onze klanten.” zegt GOBO-eigenaar Jurgen Gobyn.

Samen met een team van 65 werknemers werkt Wijsen aan de bloeiende, internationaal opererende logistieke onderneming. Wijsen beschikt momenteel over een voertuigenpark van 55 vrachtwagens en 80 opleggers en aanhangwagens. Binnen de GOBO-group beschikken we over 130 vrachtwagens en 250 opleggers, aanhangwagens en tankwagens en zijn we met onze transport- en logistieke activiteiten gevestigd op 6 locaties in Belgi├ź, Nederland, Duitsland en Slowakije.